Hajde da se ovde napise, po drzavama i sportovima ko je sta osvojio
Hajde beka neko napise do sada osvojene medalje pa da updateujemo
Ex yu- medalje
Ex yu- medalje
Ne zna se koliko će novca FMP dati Zvezdi, novi klub će igrati u "Pioniru", a trenirati u Železniku.
FMP postaje KK Crvena zvezda Beograd. Zvezda ustupa ime u vremenu trajanja reorganizacije, " rekao je novi predsednik Zvezde
Re: Ex yu- medalje
Slovenija je zasad osvojila 4:
- zlato i bronca u judu
- srebro u kajaku
- srebro u jedrenju
Verovatno nema vise vecih sansi za medalju. Imali smo dvojac zena u jedrenju ali su putem protesta Japanaca mnogo izgubili i pali sa 3. mjesta u pozadinu.
Nadam se rukometnom uspjehu, ali to je jos daleko.
- zlato i bronca u judu
- srebro u kajaku
- srebro u jedrenju
Verovatno nema vise vecih sansi za medalju. Imali smo dvojac zena u jedrenju ali su putem protesta Japanaca mnogo izgubili i pali sa 3. mjesta u pozadinu.
Nadam se rukometnom uspjehu, ali to je jos daleko.
MKD wrote:Pratim sport eve 25 godina ali nikad nema da razumem sport.
18 Hrvatska 3 2 0 5
38 Slovenija 1 2 1 4
48 Kosovo 1 0 0 1
48 Srbija 1 0 0 1
38 Slovenija 1 2 1 4
48 Kosovo 1 0 0 1
48 Srbija 1 0 0 1
Nazvati „realnim“ onoga koji traži da država porezima donese novce prof. nogometu točnije „uspješnim menadžerom“, onoga čiji je poslovni model takav da mu građani ove zemlje, gosti i kladioničari daju novce, može samo netko tko mrzi hrvatski sport.
- sirokibrig
- Web Admin
Sandra Perković - zlato atletika disk
Josip Glasnović - zlato streljaštvo trap
Braća Sinković- zlato veslanje dvojac na pariće
Damir Martin - srebro veslanje (isti rezultat kao i prvoplasirani, ukrali mu zlato)
Tonći Stipanović - srebro jedrenje
Osigurane medalje
(FIlip Hrgović - polufinale boks teška kategorija)
(Fantela-Marinić - jedrenje, prije medal race 4. ih ne moze ni teoretski uhvatiti, inace su prvi trenutno)
Osvojilo smo jednu i za Srbiju
Josip Glasnović - zlato streljaštvo trap
Braća Sinković- zlato veslanje dvojac na pariće
Damir Martin - srebro veslanje (isti rezultat kao i prvoplasirani, ukrali mu zlato)
Tonći Stipanović - srebro jedrenje
Osigurane medalje
(FIlip Hrgović - polufinale boks teška kategorija)
(Fantela-Marinić - jedrenje, prije medal race 4. ih ne moze ni teoretski uhvatiti, inace su prvi trenutno)
Osvojilo smo jednu i za Srbiju

Tanko zaista. Gledam maloprije Danci 9 medalja, u perspketivi jos nekolicina.
5M stanovnika.
5M stanovnika.
- sirokibrig
- Web Admin
Idemo mi na 10
Mislio sam na cijelu EX. HR je dosta solidna i moze se porediti sa Danskom, tu su negdje po velicni i stanovncinima ali Danci opet vise medalja...
- sirokibrig
- Web Admin
Istina, no imamo mi jos sansi dosta. A i gdje su njihova ulaganja a gdje naša. Mislim da ćemo sigurno biti ispred njih, nadam se da ćemo imati barem 5 zlata, ne znam kako oni stoje...
sirokibrig wrote:Istina, no imamo mi jos sansi dosta. A i gdje su njihova ulaganja a gdje naša. Mislim da ćemo sigurno biti ispred njih, nadam se da ćemo imati barem 5 zlata, ne znam kako oni stoje...
Ne znam, koliko sam upratio imaju jednu zlatnu za sada cini mi se, imaju jedan zenski par u finalu Badmintona....
Svjetski sampion od prosle godine u kajaku zavrsio tek 6, kazu bio bolestan.... A mnogi pisu kako je imao previse seksa u olimpijskom gradu...

Edo wrote:Mislio sam na cijelu EX. HR je dosta solidna i moze se porediti sa Danskom, tu su negdje po velicni i stanovncinima ali Danci opet vise medalja...
Danaca je cak i nesto vise od nas i puno su bogatiji od nas, za mene je velik uspjeh ako se uspoređujemo s takvima.
Treba biti realan, kod nas se samo fanatici bave individualnim sportovima.. Nema tu nikakve financijske isplativosti, dapace uglavnom te samo kosta...
Sto se tice cijele exYu, za sada su Slovenci odlicni s obzirom da ih je 2 mil., a Srbija je razocarala.
Ja sam zadovoljan sa HR uspjesima, treba biti realan. Ako uzmemo nesto u timskim sportovima, npr. rukometu (o kosarci niti ne razmisljam), bilo bi kompletno zadovoljstvo.
- Mico_Dusanovic
- Hall of Fame
- Club: Blue is the colour!
Ne može zlatna medalja iz gađanja golubova i rukometno zlato imat istu težinu, kako to prikazuju te liste osvajača...
U timskim sportovima bi se medalje trebale brojit barem onoliko koliko ima prvotimaca na terenu... znači rukomet = 7 zlata...
U timskim sportovima bi se medalje trebale brojit barem onoliko koliko ima prvotimaca na terenu... znači rukomet = 7 zlata...

- Kingdom of Montenegro
- Hall of Fame
EX-YU drzave su dobre prije svega u timskim sportovima,a timski sportovi su na OI potcijenjeni.
Vise ti vrijedi jedan jedini strijelac,plivac ili atleticar koji sam moze da osvoji nekoliko medalja nego da imas dream team u kosarci sa sve Dzordanom,Medzikom i Sekom.Pored toga,timski sportovi su nepredvidiviji.Prije nego pocne Olimpijada znas sta ce da osvoji Bolt ili Felps,kiks je da nedje eventualno umjesto zlata osvoje srebro,dok u timskom sportu ostajes bez medalje ko jedan-dva.
Vise ti vrijedi jedan jedini strijelac,plivac ili atleticar koji sam moze da osvoji nekoliko medalja nego da imas dream team u kosarci sa sve Dzordanom,Medzikom i Sekom.Pored toga,timski sportovi su nepredvidiviji.Prije nego pocne Olimpijada znas sta ce da osvoji Bolt ili Felps,kiks je da nedje eventualno umjesto zlata osvoje srebro,dok u timskom sportu ostajes bez medalje ko jedan-dva.
Mico_Dusanovic wrote:Ne može zlatna medalja iz gađanja golubova i rukometno zlato imat istu težinu, kako to prikazuju te liste osvajača...

zvezdo kceri UDBINA, penal je tvoja sudbina!
2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Naravno da nemaju istu težinu i svakako da se narod neće isto veseliti zlatu Glasnovića i eventualnom zlatu rukometaša.
Onako narodski rukometno zlato vrijedi kao 7 ovakvih.
Npr. ove silne strijelce, jedriličare kad osvajaju zlata na SP gdje je ista konkurencija kao na OI nitko ni ne zamijeti spomenu se u Dnevniku i to je to.
Ali zato su OI specifičan event upravo za te male sportove jer konačno i za njih se ljudi vesele, drhte, a i imaš jedinstvenu priliku gledati sve sportove u isto vrijeme.
Ja recimo obožavam OI jer su i po mnogo čemu specifične svi se najbolje spreme za njih i ogromna većina favorita za medalje kiksa.
Također zanimljivo mi je gledati sve te male sportove jer ih nemamo prilike gledati kod nas se prenose na TV-u samo oni sportovi koji su popularni u nasem podneblju a to su kolektivni sportovi te oni najpopularniji individualni sportovi- tenis, atletika i plivanje.
Meni su na OI omiljeni sportovi streljastvo, veslanje i kajak. OK mi je i jedrenje.
Jedino mrzim borilačke sportove i smatram ih teškom debilanom.
Ovaj Štefanek jučer majko mila kakav debilan sport grle se i guraju sa strunjače
i onda Štefanek dobije bod jer je ovaj bio pasivan i pobijedi sa 1-1 jer je dobio zadnji bod 
Onako narodski rukometno zlato vrijedi kao 7 ovakvih.
Npr. ove silne strijelce, jedriličare kad osvajaju zlata na SP gdje je ista konkurencija kao na OI nitko ni ne zamijeti spomenu se u Dnevniku i to je to.
Ali zato su OI specifičan event upravo za te male sportove jer konačno i za njih se ljudi vesele, drhte, a i imaš jedinstvenu priliku gledati sve sportove u isto vrijeme.
Ja recimo obožavam OI jer su i po mnogo čemu specifične svi se najbolje spreme za njih i ogromna većina favorita za medalje kiksa.
Također zanimljivo mi je gledati sve te male sportove jer ih nemamo prilike gledati kod nas se prenose na TV-u samo oni sportovi koji su popularni u nasem podneblju a to su kolektivni sportovi te oni najpopularniji individualni sportovi- tenis, atletika i plivanje.
Meni su na OI omiljeni sportovi streljastvo, veslanje i kajak. OK mi je i jedrenje.
Jedino mrzim borilačke sportove i smatram ih teškom debilanom.
Ovaj Štefanek jučer majko mila kakav debilan sport grle se i guraju sa strunjače

Return to “Olympic Games RIO 2016”